arrow_drop_up arrow_drop_down

Theatervacatures.com

Tips en tricks, castings, audities, challenges en een groot sociaal netwerk. Zo ontmoeten en helpen we elkaar!

Prijzen en abonnementen

Het begin...

Sander Steffen is sinds 2005 eigenaar van Entertain-ME. Een evenementen bureau gericht op beleving, interactie en maatwerk producties. Creatieve concepten worden door middel van vele creatievelingen ingezet voor bekende A-merken door heel Nederland. Soms met wel 60 man tegelijk voor 1 opdrachtgever.

Door de jaren heen is een zeer groot en intensief netwerk ontstaan met een heleboel zakelijke connecties uit de film, televisie en entertainment wereld.  Sander zit zogezegd "Heet op het vuur" en krijgt (vaak als eerste) leuke oproepen, castings of audities onder ogen.

Hoe fijn zou het zijn als we elkaar dan zouden kunnen helpen met het vinden van gericht werk?
Werk waar je echt goed in bent, wat echt in perfect in jouw straatje past en waar je blij van wordt?

Zo ontstond theatervacatures.com, wat inmiddels is uitgegroeid tot een van de grootste online community's op het gebied van theaterwerk, castings en audities.

De nieuwste vacatures en oproepen

Wekelijks vind je hier de nieuwste vacatures, castings en audities. gesorteerd op "voor de schermen" en "achter de schermen". Denk aan audities voor musicals, castings voor video of televisie, technische realisatie, regie, script, animatie of zelfs theater-directeur.


Divers, maar ze hebben allemaal 1 ding gemeen: het zijn betaalde oproepen. Dus geen oproepen waar je een bosje bloemen voor krijgt of een goedgevulde lunchbox. Serieuze banen en goede oproepen (vaak als eerste) en daarin onderscheiden we ons van de rest.


Onze beheerders, servers en de op maat gemaakte software kost helaas geld. Om de community voor iedereen toegankelijk te maken, vragen wij een lage bijdrage vanaf € 3,99 per maand. 

Prijzen en mogelijkheden


Eindelijk een eigen community waar je elkaar kunt vinden om vragen te stellen over ondernemersschap, gages, payrolling, zelfstandig worden en andere relevante zaken. Bedoeld om elkaar te helpen, te leren kennen en je eigen netwerk mee op te bouwen. Aangevuld met de beste vacatures en castingsvoor de leukste jobs.


Creatievelingen.... Verenigt u!

Exclusief eigen 

Social Netwerk

Ons netwerk is opgebouwd uit eigen leden en heeft een eigen unieke omgeving. Geen ingewikkelde privacy wetten zoals bij Facebook, Instagram, Google, etc. Gewoon je profiel up-to-date maken en connecties maken met andere creatievelingen... je weet nooit wat het je brengt.


Zelf nog geen website?

Bovendien hebben wij voor € 5 meer onze "profiel service".
Hier krijg je een professionele MINI-WEBSITE van jezelf. Jij bepaalt zelf wat er te zien is en kunt onbeperkt video of fotomateriaal uploaden, een cv toevoegen of je werkervaring doorgeven. 

Ideaal voor ZZP-ers of artiesten zonder eigen website!

Waar halen we onze vacatures vandaan?

Naast dat opdrachtgevers de oproepen rechtstreeks plaatsen, struinen onze beheerders dagelijks de spelonken van het internet af, op zoek naar die unieke oproepen. Het zijn verzamelde oproepen van alle casting bureaus van Nederland, besloten Facebook groepen of oproepen bij diverse opdrachtgevers zelf.

Wij weten waar we moeten zoeken en krijgen wekelijks tientallen vacatures onder ogen.
Wij halen daar de meest interessante vandaan... jijhoeft dus zelf niet meer het internet af te struinen en hebt tijd over voor leukere zaken. Voor onze service vragen wij een kleine bijdrage.
(je kunt zelf kiezen voor een maandelijks abonnement of een eenmalige toegang voor een maand)

Wat leden zeggen:

Saida Fakher

Fijn pIatform waar je in een overzicht vrijweI de beste audities op het moment kan terug vinden, heerijk vinden wij acteurs dat! Bedankt Theater, fiIm en teIevisie vactures!

Anna van der Burgt

Het scheelt me enorm veel tijd met alle websites te doorstruinen. Elke dag eventjes hier kijken en ik weet perfect wat ik moet weten voor leuke jobs in mijn werkgebied!

Mario Perton
Op de site van Theatervacatures staan alle oproepen overzichtelijk en gerangschikt online. Met meer informatie over de opdrachten is dit voor mij prettig werken. Het VIP account bied mij mooie opdrachten!

Prijzen lidmaatschap

Gratis

Lid

€0

per maand

 • toegang tot het prikbord
 • eigen simpel profiel
 1. geen toegang tot de vacature sectie
 2. geen wekelijkse nieuwsbrief
 3. geen uitgebreid profiel
 4. minder vindbaar

Uitgebreid

profiel

€ 5

per maand

abonnement

 • toegang tot het prikbord
 • eigen uitgebreid profiel met onbeperke mogelijkheden
 • goed vindbaar in google
 • automatische maandelijkse incasso
 1. geen toegang tot de vacature sectie
 2. geen wekelijkse nieuwsbrief


VIP maand abonnement

€ 3,99

per maand

(doorlopend)

 • volledige toegang tot de community (ook het vacature board)
 • wekelijkse nieuwsbrief
 • automatische maandelijkse incasso
 1. geen uitgebreid profiel

VIP voor 1 maand

€ 5

eenmalige toegang

(stopt automatisch)

 • volledige toegang tot de community (ook het vacature board)
 • wekelijkse nieuwsbrief
 • stopt vanzelf
 1. geen uitgebreide profiel