arrow_drop_up arrow_drop_down

Theatervacatures community

Met toegang tot alle (betaalde) vacatures, castings en audities en ander leuk werk!

Prijzen en abonnementen

Theatervacatures?

Sander Steffen is sinds 2005 eigenaar van Entertain-ME. Een evenementen bureau gericht op beleving, interactie en maatwerk producties. Creatieve concepten worden door middel van vele creatievelingen ingezet voor bekende A-merken door heel Nederland. Soms met wel 60 man tegelijk voor 1 opdrachtgever.

Door de jaren heen is een zeer groot en intensief netwerk ontstaan met een heleboel zakelijke connecties uit de film, televisie en entertainment wereld.  Sander zit zogezegd "Heet op het vuur" en krijgt (vaak als eerste) leuke oproepen, castings of audities onder ogen. Dit zijn niet de oproepen "goed voor je portfolio" of "reiskosten vergoeding en lunch voorzien", nee. Integendeel! Goed betaalde oproepen (marktconform) die wij al hebben geselecteerd op waarde. 

Dus ben je op zoek naar goed betaalde klussen?
Werk waar je echt goed in bent, wat echt in perfect in jouw straatje past en waar je blij van wordt? 

Neem dan eens een kijkje op de website.

Nieuwste oproepen, vacatures en castings

Wekelijks vind je bij ons de nieuwste vacatures, casting oproepen en audities. Gesorteerd op "voor de schermen" en "achter de schermen". Denk aan audities voor musicals, casting voor video of televisie, technische realisatie, regie, script, animatie of zelfs theater-directeur.


Divers, maar ze hebben allemaal een ding gemeen: het zijn betaalde oproepen. Dus geen oproepen waar je een bosje bloemen voor krijgt of een goedgevulde lunchbox. Serieuze banen en goede oproepen (vaak als eerste) en daarin onderscheiden we ons van de rest.
Prijzen en mogelijkheden


Nog geen eigen website?

Ons netwerk is opgebouwd uit eigen leden en heeft een eigen unieke omgeving. Geen ingewikkelde privacy wetten zoals bij Facebook, Instagram, Google, etc. Gewoon je profiel up-to-date maken en connecties maken met andere creatievelingen... je weet nooit wat het je brengt.


Zelf nog geen website?

Bovendien hebben wij voor € 5/maand meer onze "profiel service".
Hier krijg je een professionele MINI-WEBSITE van jezelf. Jij bepaalt zelf wat er te zien is en kunt onbeperkt video of fotomateriaal uploaden, een cv toevoegen of je werkervaring doorgeven. 

Probeer eens een uitgebreid profiel

Wat leden zeggen:

Saida Fakher

Fijn pIatform waar je in een overzicht vrijweI de beste audities op het moment kan terug vinden, heerijk vinden wij acteurs dat! Bedankt Theater, fiIm en teIevisie vactures!

Anna van der Burgt

Het scheelt me enorm veel tijd met alle websites te doorstruinen. Elke dag eventjes hier kijken en ik weet perfect wat ik moet weten voor leuke jobs in mijn werkgebied!

Mario Perton
Op de site van Theatervacatures staan alle oproepen overzichtelijk en gerangschikt online. Met meer informatie over de opdrachten is dit voor mij prettig werken. Het VIP account bied mij mooie opdrachten!

Prijzen lidmaatschap

VIP Abonnement

€3,99*

* per maand
(doorlopend)

  • volledige onbeperkte toegang
  • wekelijkse nieuwsbrief
  • automatische maandelijkse incasso
 1. geen uitgebreid profiel

VIP voor een maand

€ 5

eenmalig

(stopt dus vanzelf)

 • volledige toegang tot de community (ook het vacature board)
 • wekelijkse nieuwsbrief
 • stopt vanzelf
 1. geen uitgebreide profiel