Een unieke pubquiz of spelshow op maat tijdens uw evenement?

Gegarandeerd succes!

U kiest zelf

Hoe werkt het?

Een professionele presentator komt bij u op locatie met onder zijn arm slechts een laptop, een pak papier en stiften.


Deze laptop wordt aangesloten op uw systeem, de teams worden verdeeld en er ontstaat een wervelende spelshow. Daarbij strijden er verschillende teams tegen elkaar.
Wie heeft de meeste algemene kennis?
Wie kan het beste rekenen? Wie is er goed in raadsels of weet het meeste van muziek?


Er ontstaat langzaam maar zeker een heuse strijd en onder leiding van een steeds wisselende teamcaptain worden er in korte tijd tientallen vragen doorheen gejaagd.

Hilariteit, samenwerken, groepsdynamiek en de goede mix van vragen maken deze quiz snel, zeer interactief en memorabel.


De spelshow is perfect in te zetten tijdens borrels, openingen of bedrijfsfeesten. Ter afsluiting van trainingsessies, workshops, voor teambuilding of koerswijzigingen binnen het bedrijf.

Kortom, altijd .... en overal! Succes gegarandeerd!


1. Presentator Pubquiz

Als u alleen een presentator nodig heeft, kan dit natuurlijk ook. Een presentator alleen kost € 575 voor een dagdeel. U dient dan zelf te voorzien in de quiz (vragen) en de faciliteiten.

2. Standaard Quiz of spelshow 

Duur van de quiz: 45-60 minuten

Deze quiz wordt gepresenteerd door een van onze professionals en omvat een kleurrijke mix van algemene weetjes, raadsels, rekensommen, muziekfragmenten, fotokennis en actualiteit. 

Wij maken in samenspraak met u een volledige spelshow op maat. Deze quiz is niet afgestemd in uw eigen huisstijl, maar wij gebruiken hiervoor een standaard template.

De prijs van deze quiz is € 950*


(u dient zelf te zorgen voor de technische faciliteiten zoals geluid, beamer+scherm. Een telefonische voorbespreking is inbegrepen in de prijs) 

3. Quiz volledig op maat

In een 30-90 minuten durend, interactief samenzijn, spelen wij met u een voor u speciaal op maat geschreven flitsende spelshow.

De show wordt geschreven naar uw wensen en kan onder andere elementen bevatten uit spelprogramma’s als Vijf tegen Vijf, Ik hou van Holland, A minute to win it, Tien voor Taal of een pubquiz. Puur algemeen en onderhoudend, met inhoud over uw bedrijf, als beurstraining of juist als 1 van de workshops tijdens uw teambuilding.

Geheel naar uw ideeën, boodschap, visie en bedrijfsthematiek worden de categorieën van de show in de voorbereiding samen gekozen.
Denk aan vragen over het bedrijf (historie, toekomst, kernwaarden, het personeel, weetjes en feitjes), muziekfragmenten, beeldvragen, snelheid, schatting, actualiteit, cijfers, opsommingen etc.


De prijs van deze "custom made" quiz is vastgesteld op € 1.650*


Hiervoor krijgt u een professionele presentator waar u gedurende 4 uur gebruik van kunt maken, een volledig custom made quiz in uw huisstijl, een fysieke voorbespreking met de desbetreffende presentator en succes gegarandeerd!
(u dient zelf te zorgen voor de technische faciliteiten zoals beamer en scherm) 

Bent u klaar voor een wervelende pubquiz?

Snel schakelen?

Bel 038-2340112

Of stuur ons een mail op: info@entertain-me.nl ovv spelshow