arrow_drop_up arrow_drop_down
evenement presentator inhuren

Presentator inhuren voor uw evenement?

Tientallen professionals beschikbaar

Presentator of presentatrice inhuren

U wilt een presentator of presentatrice inhuren voor uw evenement? Iemand die uw organisatie goed begrijpt en het evenement in goede banen leidt? Een dagvoorzitter die luistert, inspireert en motiveert? Geen probleem!

Onze presentatoren zijn meer dan alleen een mooi plaatje, zij brengen inhoud, interactie, beleving en altijd een verrassende twist.

Bovendien staat humor bij ons hoog in het vaandel. En dan geen onderbroekenlol... nee.... humor die de doelgroep activeert en motiveert.


Bekende Nederlander inhuren?
Bent u op zoek naar een bekende Nederlander zoals Jort Kelder, André Kuipers of Geraldine Kemper?
Ook die kunnen wij voor u regelen.

Door ons grote netwerk hebben wij alle soorten presentatoren ter beschikking. Uiteraard afhankelijk van uw budget en wensen.

U boekt al een presentator vanaf € 400 per dagdeel.

Sander Steffen

Uitgelicht: Sander Steffen - evenementen host

Een van onze veelgeboekte presentatoren is Sander Steffen. Hij wordt vaak ingezet tijdens bedrijfsevenementen.  Hij is entertainer pur sang, bezit een gezonde dosis humor, kan snel schakelen, spreekt meerdere talen: Engels, Duits, Spaans en Nederlands en is multi-inzetbaar. 

Wat anderen zeiden

Jeroen Nadorp - Artful Audio

Altijd zeer prettig om met Entertain-me te werken. Ze communiceren helder. Zijn betrokken en enthousiast. Ze doen altijd hun best om net dat beetje extra eruit te halen.

Zadkine

Samen met Entertain-Me hebben wij een leuke en verrassende middag georganiseerd met ons hele cluster in Blijdorp! Dank jullie wel....

Sonja de Goede - HDSR

We hebben bijna alleen maar positieve reacties gehad. 

En dat de manier en de luchtigheid prima was. Niet té maar gewoon erg goed.

U kunt ons boeken voor congresse, beurzen, dagvoorzitterschappen, stand-up comedy, workshops, zakelijke evenementen, openingen, bedrijfsfeesten, seminars, televisie, live-events, bingo's, modeshows, sportevenementen, live verslagen, video, commercials, voice-overs, theater en meer.