038-2340112 info@entertain-me.nl
laat u verrassen

Presentator
INHUREN?

Wij beschikken over een zeer uitgebreide poule van professionele presentatoren. Wij hebben er tientallen in ons bestand, geschikt om ook uw evenement tot een succes te maken. Van jong tot oud…, allemaal hebben ze 1 ding gemeen: ze verstaan hun vak als geen ander. Laat u weten naar welk persoon u op zoekt bent? Dan zorgen wij voor een passende match!

“Nogmaals bedankt voor de geweldige avond afgelopen vrijdag. Iedereen was zeer te spreken over jullie spelshow en het was volgens mij de perfecte manier om ervoor te zorgen dat de verschillende bedrijven met elkaar in contact kwamen.
Verder is de band ook zeer goed in de smaak gevallen, ik had namelijk niet verwacht dat we met z’n allen
een polonaise door de zaal zouden doen!”

Bart van Bree

Mercachem / Syncom

  • Welkom op de nieuwe website. Sommige zaken werken nog niet. 50% 50%

Dagvoorzitters

Wij hebben vele dagvoorzitters in ons bestand. Wilt u een vleugje humor of juist zakelijk? Heeft u internationale gasten? Geen probleem!
U boekt onze dagvoorzitters per dagdelen van 4 uur.
prijzen zijn vanaf € 750 ex reiskosten

Quizmasters / spelleiders

Onze quizmasters zorgen ervoor dat uw spel in goede banen wordt geleidt. Zij denken mee met de uitvoer en zorgen dat het spel een succes wordt. Ook op de beursvloer staan onze presentatoren hun mannetje.

Evenement gastheer

Een presentator als verbindende schakel voor uw evenement. Een gastheer of dame die uw gasten ontvangt, ze in de watten legt, het programma aan elkaar praat en de artiesten aankondigt. Oh ja… en ze ook weer uitzwaait! 

Evenementen presentator

Onze presentatoren worden ingezet bij: modeshows, sportevenementen, productlanceringen, beurspresentaties, podiumprogramma’s, festivals, evenementen, kerstborrels, pubquizzen, spelshows. You name it!

Presentatie Maatwerk

Wellicht heeft u zelf een idee waar u een presentator van ons voor kunt inzetten. Kom maar op!

Evenementen

Tevreden klanten

Tevredenheids cijfer

Kopjes koffie

Uniek en verrassend

Wij weten wat wel en niet werkt. Door onze jarenlange ervaring in de vrijetijd- en evenementen sector weten wij inmiddels wat mensen echt raakt en wat uw evenement onvergetelijk maakt.
Wij leggen u dit graag uit onder het genot van een kopje koffie.

Een korte impressie

Onze presentatoren werken overal door heel Nederland, Belgie en soms wereldwijd. We kunnen natuurlijk niet alles laten zien… maar hieronder vind je wel een paar leuke foto’s!

Onze Visie

U vraagt ons wat u precies zoekt: een of meerdere acteurs, een presentator(en) of een unieke entertainment invulling. Vervolgens komen wij binnen 24 uur bij u terug met een eerste reactie en kostenplaatje. Mochten we vervolgens gaan samenwerken, dan zullen wij er alles aan doen om aan uw wensen te voldoen. Wij geven u tevens advies en helpen u zo om samen een succesvol evenement te organiseren!

Sander Steffen is creative director en oprichter van Entertain-ME met meer dan 25 jaar ervaring in de entertainment en theater sector. Hij is zelf een veel geboekte presentator en dagvoorzitter en weet inmiddels exact wat wel en niet werkt. Zijn ideeën zorgen voor interactie en beleving en de ultieme klantenervaring. Hij denkt graag mee onder het genot van een kopje koffie.

ONS TEAM STAAT VOOR U KLAAR!

LATEN WE SAMENWERKEN