arrow_drop_up arrow_drop_down

evenement organiseren van A tot Z

Wij zorgen voor een verrassend en origineel voorstel, binnen budget en doelstelling

Een evenement organiseren?

Een evenement organiseren is leuk! Toch?

Maar hoe zorg je nu dat het onderscheidend is van de concurrentie? Hoe verlies je de doelstellingen niet uit het oog en blijf je binnen het vastgestelde budget? Wij nemen graag de zorg uit handen door samen met u te kijken naar de mogelijkheden. We zoeken een geschikte locatie, (als u die al niet voorhanden heeft), passen de catering perfect aan op uw wensen, kleden wij ook de locatie aan, zorgen voor de technische faciliteiten en al het benodigde papierwerk. Als alles klopt en naar wens is, zetten we onze eventmanagers in om te zorgen dat alles in goede banen verloopt.

Kortom... een compleet evenementen concept van A tot Z.

Wij gebruiken hiervoor onze trouwe partners die we in de 15 jaar expertise hebben ontmoet en waarvan wij weten dat ze uitermate geschikt zijn. Zij behoren tot het topsegment van de markt, staan voor kwaliteit en zo is een ding alvast zeker: het evenement wordt verrassend, grandioos en niet snel vergeten! 

Wat gaat u organiseren?

personeelsfeest organiseren

Personeelsfeest organiseren

U wilt een evenement organiseren voor het personeel? Laat het dan memorabel en goed zijn!
Meer info
bedrijfsfeest organiseren

Bedrijfsfeest (intern) organiseren

U heeft iets intern te vieren: Er wordt een nieuw product gelanceerd, uw doelstellingen zijn behaald, een fusie, een nieuwe naam, een andere koers of gewoon... omdat het kan!
Meer info
organiseren congres of beurs

Congres / beurs organiseren

U organiseert een congres of beurs? Dan bent u dus ook op zoek naar verbinding tussen uw bedrijf en de doelgroep, inspirerende sprekers, dagvoorzitters of originele activiteiten

Meer info
bedrijfsfestival evenement op eigen locatie

Bedrijfsfestival organiseren

Niet meer weg te denken tegenwoordig, een eigen bedrijfsfestival, compleet met foodtrucks, goede muziek en passend entertainment.
Meer info


beste relatie events

Relatie event organiseren

De beste manier om uw bedrijf te laten zien is een relatie evenement. Het ultieme visitekaartje voor uw relaties; denk aan een rondleiding, productpresentaties of lanceringen.

Meer info

Ander soort evenement organiseren?

Laat even weten wat u van plan bent te organiseren, dan denken wij graag met u mee. 

Wij geven u ideeën en goede input voor het evenement

Meer info

Wij staan voor... beleving, interactie en verrassing

hoe organiseer ik een personeelsfeest

Personeelsfeest

Een personeelsfeest organiseren waar uw gasten aan niets ontbreekt. Wij helpen u zoeken naar de perfecte locatie, goede catering, aankleding, technische realisatie, vergunningen en entertainment. Wij bedenken graag samen met u een  thema passend bij uw budget en doelstelling. Wellicht heeft u zelf al ideeën voorhanden, des te beter :)
Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een oriënterend gesprek. 

hoe organiseer ik een intern bedrijfsfeest?

Bedrijfsfeest (intern)

U wilt een bedrijfsevenement organiseren voor uw medewerkers want er is iets te vieren! Een beloning voor gedaan werk, een naamsverandering, gehaalde doelstellingen, een fusie, of gewoon... omdat het kan!. 

"Beter goed dan niet gevierd!" Als u het daarmee eens bent, dan helpen wij u graag en nemen wij de hele organisatie en regie uit handen.

Congres / beurs

De organisatie van een congres of deelname aan een beurs kan intensief zijn. Wij kunnen de gehele organisatie voor congres of beurs uit handen nemen. Ook hebben wij verrassende entertainment concepten op de planken liggen om uw merk te versterken! Bekijkt u het voorbeeld van Reaal eens hiernaast. Een totaalconcept geheel in wens van de klant.
een festival organiseren op het eigen bedrijf

Bedrijfsfestival

Een festival op uw eigen bedrijfsterrein compleet met foodtrucks, attracties, entertainment. Dit is een van de populairste vormen van bedrijfsfeesten maar vergt veel organisatie. Wij helpen u graag met het organiseren ervan.

hoe organiseer ik een relatie evenement?

Relatie evenement

Evenementen waar uw relaties bij worden uitgenodigd. Wellicht wilt u ze door middel van een rondleiding uw bedrijf laten zien of ze uitnodigen voor een productlancering of nieuwe koerswijziging. Dit evenement kan ook worden gekoppeld aan uw jubileum of jaarlijkse personeelsfeest.  

Een ander evenement organiseren?

Valt het evenement wat u wilt organiseren buiten de bovengenoemde "standaard" benamingen? Geen probleem! Daar houden wij juist van, laat u even weten waar u de ondersteuning kunt gebruiken?

Wij werken met veel plezier voor de volgende referenties (en nog veel meer natuurlijk...)


Bel nu 038-2340112 of gebruik de chat rechtsonder