Een beller is sneller 06-53441972 info@entertain-me.nl
Selecteer pagina

Actrice | Presentatrice | Stem

Ester Kieft

Televisieseries

Short Films

Commercials

E-learnings

Short Films

E-learnings

Ester | 

ACTRICE.

Ester stond in dinnershows en scholenvoorstellingen en was te zien in diverse commercials, TV-series en korte films. Vanaf 2018 is ze verbonden aan Hebbes Theater, een gezelschap waarmee ze momenteel te zien is in de ultieme theatervoorstelling over werkgeluk To Be What You Want To Be. Ook speelt ze dit jaar voor het tweede seizoen in de populaire jeugdserie Brugklas op NPO3. Hierin vervult ze de rol van Miranda Folmers, echtgenote van de rector en moeder van Milan en Jamie. Naast haar werk voor theater en TV draagt ze regelmatig bij aan interne filmcampagnes en e-learnings voor o.a. gemeenten, Jumbo, Defensie en Price Waterhouse Coopers. Ze is een ervaren en veelgevraagd trainingsactrice voor o.a. assessments, regie-theater, leiderschaps-trainingen, communicatie-trainingen, agressie-trainingen en workshops met betrekking tot persoonlijke effectiviteit en authenticiteit. Ester wordt omschreven als een veelzijdige, sensitieve actrice met  geloofwaardig spel.

Ester |

PRESENTATRICE.

Naast haar werk voor RTV Arnhem stond Ester eerder op het podium als spreker en presentatrice op evenementen van onder andere het Ministerie van Verhalen, het Ouderenfonds, Intratuin en Shell. Ze verzorgde meertalige shows voor Centerparcs in het Nederlands, Engels en Duits. Ze is een enthousiast quizmaster op feesten en partijen en weet met haar acteerachtergrond snel een ludieke draai te geven aan een spelshow. Haar stijl van presenteren kenmerkt zich door lef, humor en authenticiteit.

Ester |

STEMACTRICE.

Ester verleent haar stem aan commercials en diverse zakelijke teksten, zoals e-learnings en nieuwsberichten. Door haar ervaring als actrice en haar tekstinzicht weet ze snel de juiste tone of voice te raken.

Ester |

ZANGERES.

Ester studeerde na haar opleiding een jaar aan het Deense Complete Vocal Institute, waar ze gefascineerd raakte door verschillende stijlen en klankkleuren. Het werd een uitdaging en hobby om haar oorspronkelijke musicalsound te verruilen voor Pop, Rock en Soul. Ze kroop in de huid van Tina Turner, alsook in die van Willeke Alberti en stond in verschillende bands als lead -en backingvocalist. Inmiddels is ze in staat tot het creëren van totaal verschillende geluiden. Als frontvrouw van de classic rock band “BRICKYARD” treedt ze regelmatig op tijdens festivals en evenementen. Ook zingt ze vergezeld van gitarist op recepties, bruiloften, partijen en begrafenissen.