Een beller is sneller 06-53441972 info@entertain-me.nl
Selecteer pagina
laat u verrassen

MAATWERK
ENTERTAINMENT

Wij bedenken al meer dan 15 jaar entertainment invullingen voor zakelijke evenementen. Het is meer dan het “opleuken” van een personeelsfeest. Wij denken mee over hoe entertainment een meerwaarde kan zijn voor uw event.
Wij hebben tientallen ideeën op de plank liggen die wij graag voor u inzetten. Gericht op interactie, beleving en met humor. Op deze pagina vindt u een aantal van de mogelijkheden die wij succesvol inzetten.

Entertain-Me is a perfect example of how entertainment can be a real addition to your event without it being too obvious. Contact is quick and professional and they really listen to your needs and translate that to the perfect entertainment.

agsdix-null

Spelshow op maat

Een interactieve spelshow in een pubquiz jasje. Herken de televisietune, sing-a-longs, weetjes over uw eigen bedrijf, algemene vragen, rekensommen, cryptogrammen en doe-opdrachten.

Spelen in teams
Speelduur: 60-90 minuten
Doel: verbinden, samenwerken, kennismaken

agsdix-null

Rad van avontuur

Wij laten een rad ontwikkelen speciaal in uw huisstijl en voorzien van uw logo. Wij zetten dit rad graag in op de beursvloer of tijdens uw personeelsborrel of uitje. Indien gewenst leveren wij tientallen cadeautjes, maken we het rad interactief met opdrachten en battles (cadeautjes krijg je immers niet zomaar) en nemen wij een passende presentator mee.

agsdix-null

Bingo op maat

Wij bedenken een bingo op maat. Het aantal spelers bepaald het aantal vakjes en kaarten. Wij hebben een speciaal systeem ontwikkeld om dit voor u te laten maken. Het liefste komen wij ook de bingo presenteren met een professionele presentator of presentatrice.

Quiz of Pubquiz

Een quiz kan op vele manieren geoganiseerd worden. Wij zorgen ervoor dat hij interactief en spannend wordt. Informeer hier voor de mogelijkheden.

Entertainment Maatwerk

Wellicht heeft u een idee maar mist u nog passend entertainment. Ook daarin denken wij graag met u mee. U dient daarvoor het contactformulier in te vullen.

“IEDEREEN IS IN BEWEGING TE KRIJGEN!”

Sander Steffen – Eigenaar Entertain-ME, creatieve duizendpoot en rasechte entertainer

Evenementen

Tevreden klanten

Tevredenheids cijfer

Kopjes koffie

Uniek en verrassend

Wij weten wat wel en niet werkt. Door onze jarenlange ervaring in de vrijetijds- en evenementen sector weten wij inmiddels wat mensen echt raakt en wat uw evenement onvergetelijk maakt.
Wij leggen u dit graag uit onder het genot van een kopje koffie.

Een korte impressie

Soms zegt beeld meer dan 1000 woorden. In dit geval ook.

Onze VISIE

U vraagt ons wat u precies zoekt: een of meerdere acteurs, een presentator(en) of een unieke entertainment invulling. Vervolgens komen wij binnen 24 uur bij u terug met een eerste reactie en kostenplaatje. Mochten we vervolgens gaan samenwerken, dan zullen wij er alles aan doen om aan uw wensen te voldoen. Wij geven u tevens advies en helpen u zo om samen een succesvol evenement te organiseren!

Sander Steffen is creative director en oprichter van Entertain-ME met meer dan 25 jaar ervaring in de entertainment en theater sector. Hij is zelf een veel geboekte presentator en dagvoorzitter en weet inmiddels exact wat wel en niet werkt. Zijn ideeën zorgen voor interactie en beleving en de ultieme klantenervaring. Hij denkt graag mee onder het genot van een kopje koffie.

ONS TEAM STAAT VOOR U KLAAR

LATEN WE SAMENWERKEN!

We hebben uiteraard wat informatie nodig…