arrow_drop_up arrow_drop_down

Op zoek naar een professionele acteur of actrice voor uw evenement?

keuze uit ruim 70 professionals

acteur inhuren voor film, televisie, internet of live entertainment

Een acteur inhuren is de perfecte manier om uw boodschap of verhaal naar buiten toe te communiceren.

Wij hebben tientallen acteurs en actrices in ons bestand die veelal meerdere disciplines beheersen. Zo kruipt de een helemaal in de materie en kan het niet specialistisch genoeg zijn, terwijl de andere op een luchtige manier een heldere boodschap kan verkondigen. 

Feit is dat zij allen zeer vakbekwaam zijn en professioneel te werk gaan om voor u een zo goed mogelijk resultaat neer te zetten.

Bovendien worden onze acteurs en actrices speciaal door ons gescreend en zijn uitermate prettig om mee samen te werken.

Waarvoor wilt u een acteur inhuren?

acteur inhuren voor film of video

Acteur(s) voor film / video

Wij verzorgen acteurs voor o.a.: film, reclame, televisie, promo's, YouTube, productpresentaties, autocue, greenscreen. Geef ons een goede omschrijving van de acteur of actrice waarnaar u op zoek bent.

Hieronder vind u wat recente showcases die de diversiteit van onze acteurs aantonen. 

Hoe werkt het?

Een acteur inhuren is gemakkelijk via Entertain-ME te realiseren. Wij werken met tientallen professionele acteurs. Of het nu gaat om beeld of inzet voor live entertainment, jong- of wat ouder, mannelijk of vrouwelijke acteurs, een ding is zeker: Wij zoeken de juiste match die past bij de opdracht. Wij maken daardoor gebruik van onze eigen community theatervacatures.com met daarin meer dan 10.000 professionele krachten. U verteld ons waar u naar op zoek bent, wij zoeken in onze database naar de juiste acteur die erbij past en plaatsen de oproep in onze (besloten) community.

Acteur of actrice voor live-events

De inzet van een acteur of actrice tijdens uw evenement, draagt bij aan een beter en succesvol evenement. De acteurs en actrices kunnen bezoekers persoonlijk aanspreken, ze bewegen tot actie, enthousiasmeren of zorgen voor de echte beleving die blijft hangen. Onze acteurs zijn van alle markten thuis en daardoor multi-inzetbaar. Belt of mailt u ons waarnaar u op zoek bent?

Hieronder vindt u wat recente showcases met betrekking tot het inhuren van acteurs voor live-events of als communicatiemiddel.

Wat kost het?

Wij houden van transparantie en dus zijn voor ons alle kosten voor iedere klant hetzelfde. Hieronder vind u het kostenoverzicht per acteur per dagdeel. Daarbij maken wij onderscheid tussen professioneel acteurs en edelfiguranten. 


Kostenoverzicht inzet acteur(s)

Professioneel Acteur
 750€ per dagdeel*
brochures, redactionele stukken, advertenties in dag-, week- of kwartaalbladen, internetgebruik (onbeperkt). Gebruik op websites, banners, online omgevingen.

Edelfigurant
€ 400 per dagdeel*
brochures, redactionele stukken, advertenties in dag-, week- of kwartaalbladen, internetgebruik (onbeperkt). Gebruik op websites, banners, online omgevingen.


* De genoemde kosten zijn exclusief reiskosten a € 0,28 vanaf 8061 MR.

Buiten de rechten valt:
billboards, vrachtwagen- of autoreclame, abri's, outdoor reclame, groot gebruik winkelmateriaal, gebruik voor TV en gebruik in het buitenland. De tarieven verschillen hiervoor, informeer voor de mogelijkheden.


Wij werken o.a. voor de volgende klanten:

Wilt u een acteur aanvragen of vragen naar de mogelijkheden?